Wie zijn wij?

claymates_120521_00331.jpg

Wie zijn wij

Hoe is dit verhaal ontstaan...

Na een lange zoektocht en verschillende wachtlijsten ben ik in 2019 begonnen met draaien... Ik werd verliefd op de sereniteit van het draaien met klei en besloot mijn eigen ruimte te creëren om meerdere keren per week te kunnen draaien. Ik realiseerde dat ik niet de enige was in deze zoektocht en besloot mijn ruimte te delen en zo een gastvrije omgeving te creëren voor gepassioneerde keramisten. Een plek waar je heen kunt als keramist op elk moment van de dag in de week en doen waar je goed in bent, werken met klei.

Onze Missie

Create. Practice. Inspire.

In ClayMates is het onze missie om een ​​veilige, gemeenschappelijke ruimte te creëren voor pottenbakkers - beginners tot gevorderden - om samen te komen en te creëren, oefenen en inspireren.
Of je nu een ervaren keramist bent die op zoek is naar een community of inspiratie, een beginnende pottenbakker die iets van andere keramisten wil leren, of als je gewoon geïnteresseerd bent om omringd te zijn door mensen met dezelfde kleiverslaving, ClayMates is hier voor jou!

claymates_120521_00202.jpg
claymates_120521_00337.jpg

Onze Waarden

Respect. Community. Freedom

ClayMates is ontstaan ​​uit de wens om een ​​open community studio 24/7 toegankelijk te maken waar elke keramist zijn hobby of vak op zijn eigen manier kan beoefenen. Dit gaat samen met respect, elkaar ondersteunen en vrijheid om op elk moment van de dag je passie te kunnen volgen.

Plan je eigen uren, op jouw eigen tempo

We stellen je graag een ​​lidmaatschap voor dat zowel opbouw- als draaisessies bevat, je gebruikt jouw sessies zoals je zelf wilt.

Ja kan makkelijk online je sessie boeken. Gebruik zeker de chat voor vragen.

claymates_120521_00201.jpg